VIP DOŽIVETJE

VIP prostor na naših dogodkih je svet izbranih ljudi in vrhunske postrežbe, razbremenjen gneče in iskanja prostega mesta. Z rezervacijo si zagotovite mizo in pijačo po svojem okusu, vključen vstop za pet oseb po lastnem izboru.

Na letošnjem Kurentovanju vam ponujamo dve možnosti VIP-a.

VIP GOLD

Pol metra dvignjen VIP prostor bo postavljen ob odru. Na VIP prostor bo omogočen samo osebam, ki bodo imele rezervirana omizja. Na voljo bodo posebne mize s sedeži. Na tem prostoru bo poseben šank, kjer boste zraven stalne ponudbe lahko kupili tudi pijačo, ki je drugje v Karnevalski dvorani ne bo mogoče, za vas pa bodo skrbeli tudi posebno osebje.

Vas in vaše poslovne partnerje bodo na vhodu pričakale simpatične hostese, ki vas bodo pospremile do vaše mize in vam bodo na razpolago v primeru, da boste potrebovali kakšno dodatno informacijo ali pomoč na samem dogodku.

CENA: 400 EUR (cena vključuje vstop za 6 oseb in 1x steklenica žgane pijače po izbiri).

VIP SILVER

VIP SILVER je namenjen vsem, ki imate radi dobro zabavo in vam je pomembno, da imate prostor, da lahko odložite svojo pijačo in da imate dober pogled na oder. Na VIP SILVER prostoru bodo stoječe mize, brez stolov. Na tem prostoru bo poseben šank, kjer boste zraven stalne ponudbe lahko kupili tudi pijačo, ki je drugje v Karnevalski dvorani ne bo mogoče, za vas pa bodo skrbeli tudi posebni natakarji.

CENA: 300 EUR (cena vključuje vstop za 5 oseb in 1x steklenica žgane pijače po izbiri). Maximalno število za eno mizo je 8 oseb. Vsaka dodatna vstopnica stane 30 EUR.

 

POTEK REZERVACIJE VIP GOLD-a in VIP SILVER-ja

1.Oddajte naročilo na email: euterpe.info@gmail.com. V email napišite: ime, priimek, naslov, kontaktno številko, ter pijačo, ki ste jo zbrali za boat.
2. Počakajte na odgovor, v katerem dobite informacije o znesku in sklic, ki predstavlja vašo kodo.
3. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam bomo na email poslali potrdilo o plačilu. Vaše vstopnice in račun vam bomo poslali po pošti. Rezervacija mize se prične od trenutka, ko je nakazilo sprovedno. V kolikor predračun ni poravnan, miza ni rezervirana.
4. Na dan dogodka se oglasite na VIP vhodu, s sabo mora imeti nosilec VIP mize osebni dokument ter vstopnice.